Adevăratul motiv pentru care Soiledis a accepat cu greu micșorarea salariului. Fundașul FCSB-ului stă în izolare cu o bombă sexy | FOTO

Gigi Becali (61 de ani) a redus la jumătate salariile jucătorilor de la FCSB, pe perioada pandemiei de coronavirus. 

Aristidis Soiledis (29 de ani) a refuzat, inițial, semnarea noului contract, pe motiv că dorește varianta lui în engleză, deoarece nu înțelege limba română. Într-un final, acesta s-a alăturat jucătorilor din lotul FCSB-ului, care vor avea salariul cu 50% mai mic, până în luna septembrie.

Adevăratul motiv pentru care Soiledis n-a vrut să semneze contractul

ProSport a aflat că adevăratul motiv pentru care fundașul grec s-a lăsat greu înduplecat să accepte micșorarea salariului, nu au fost problemele de înțelegere a contractul, ci iubita acestuia, Maria Antona, un DJ foarte cunoscut în Grecia. Aceasta i-ar fi cerut insistent fundașului să vină în țara natală și să nu se mai întoarcă în România.

Tragedia care l-a trimis pe Soiledis în Grecia

Imediat ce clubul i-a trimis acasă pe jucători din cauza pandemiei de coronavirus, Soiledis a plecat în Grecia pentru a rezolva mai multe probleme personale, duipă ce tatăl său s-a stins din viață.

„Soiledis e plecat în Grecia, a avut ceva probleme cu familia, cu tatăl lui care a decedat. A plecat imediat după ce li s-a dat liber şi e în Grecia.

Am vorbit şi cu Aris (n.r. – Soiledis), el nu a zis niciodată că nu semnează, doar că aşteaptă să-i trimit documentul în engleză. I-am explicat toată situaţia referitoare la înjumătăţirea contractului şi doar aici s-a blocat totul.

Am vorbit cu nea Vali (n.r. – Argăseală), mi-a trimis documentul în limba engleză şi probabil mâine o să-l trimită şi Soiledis semnat”, a spus impresarul lui Soiledis, Florin Vulturar, pentru Telekom Sport.

Soiledis a fost cumpărat de FCSB, în vara anului trecut, de la FC Botoșani, pentru suma de 75.000 de euro.

700 de mii de euro este cota lui Aristidis Soiledis, conform transfermarkt.com

1 gol a reușit Aris Soiledis pentru FCSB în cele 22 de meciuri jucate în acest sezon

The post Adevăratul motiv pentru care Soiledis a accepat cu greu micșorarea salariului. Fundașul FCSB-ului stă în izolare cu o bombă sexy | FOTO appeared first on Prosport.