Argeșul și-a depus, în ultima zi permisă, dosarul pentru obținerea licenței de Liga 1. ”A fost o muncă asiduă. Dacă va mai fi nevoie de mici completări, vom fi anunțați”

Piteștiul e mai aproape ca niciodată în ultimul deceniu de revenirea în Liga 1. Echipa orașului, Campionii FC Argeș, se află după 24 de etape pe locul 4 în Liga 2, la doar un punct sub ocupantele pozițiilor 2 și 3, astfel că visul de a ajunge în prima ligă e cât se poate de realizabil. Cum nu mai are problema dreptului de a promova, după ce în vara trecută a scăpat de titulatura de club de drept public, trupa alb-violetă care și-a luat în titulatură denumirea de ”Campionii” și-a depus în această săptămână și dosarul pentru a obținere licența pentru Liga 1. Acum rămâne să aștepte verdictul comisiei din cadrul FRF care se ocupă de acest proces.

Clubul argeșean a anunțat, marți, pe site-ul oficial, că a depus, în format electronic, dosarul de licențiere pentru Liga 1. Marți a fost și ultima zi în care cluburile de Liga 2 aflate în lupta pentru promovare trebuiau să depună documentația la FRF.

The post Argeșul și-a depus, în ultima zi permisă, dosarul pentru obținerea licenței de Liga 1. ”A fost o muncă asiduă. Dacă va mai fi nevoie de mici completări, vom fi anunțați” appeared first on Prosport.