Bărbat arestat în Vaslui, după de a lovit doi polițiști

Un bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Stănileşti, județul Vaslui, a fost arestat preventiv pentru ultraj, după ce a lovit doi poliţişti care l-au oprit pentru a-i solicita documentul de identitate, conform ordonanțelor militare în vigoare.

Incidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Stănilești, în momentul în care bărbatul, după ce a fost oprit de polițiști, a refuzat să se legitimeze. Mai mult, bărbatul a început să înjure și să-l amenințe pe unul dintre polițiști, după ce acesta l-a chestionat cu privire la locul și motivul deplasării, notează estnews.ro.

Ulterior, bărbatul a încercat să fugă, împingând pe unul din agenți, iar pe celălalt lovindu-l cu cotul în față. Prins de către polițiști, agresorul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, instituție care a început o anchetă în acest caz.

”În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi (n.red-joi), Judecătoria Huși a dispus arestarea preventivă a acestuia. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.