Bogdan Stelea, fermecat de Ianis Hagi. „Pune mingea unde vrea el” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

Ianis Hagi trece printr-o perioadă ciudată. A fost împrumutat la Glasgow Rangers pe o perioadă de șase luni, dar după un început furtunos, în care i-a cucerit pe fani, prestațiile au devenit sale au devenit ceva mai palide.

În aceste ultime etape ale sezonului ar fi trebuit să-i convingă pe scoțieni că merită să-l transfere definitiv pe „Ibrox Park”. Pandemia de COVID 19 i-a dat planurile peste cap și a fost nevoit să plece acasă, iar acum șefii fotbalului scoțian pun la cale să „înghețe” sezonul. Dacă iau această decizie sunt șanse mari, după cum spun jurnaliștii de la „Glasgow Live”, ca Ianis Hagi să fi jucat deja ultima partidă în tricoul formației conduse de Steven Gerrard.

Bogdan Stelea este un antrenor care îl cunoaște bine pe internaționalul român. I-a făcut o excelentă analiză la „ProSport Live” și ne-a amintit să nu-l mai comparăm cu tatăl său.

„Este un alt tip de jucător, nu trebuie să-l comparăm cu tată lui. Tatăl lui avea o calitate fizică incredibilă, în afară de faptul că ajunsese să-și controleze foarte bine orice gest tehnic. Îl ajuta foarte mult calitatea fizică. Era tehnic și rapid, mai ales în primii patru- cinci metri. Asta îl ajuta enorm. Și avea și o viziune de joc extraordinară.

Ianis are lucruri de genul acesta, doar că execuțiile lui sunt de altă natură. Este un alt tip de fotbalist, are segmente mai lungi și are nevoie de mai mult timp pentru a-și pune în evidență execuțiile.

La tehnică stă foarte bine. Este ambidextru și poate să-și folosească ambele picioare în orice moment. Dacă reușește să-și găsească spațiu și să se elibereze, în anumite zone, poate să pună mingea unde vrea el. Este un jucător căruia trebuie să-i oferi răbdare și încredere”, a declarat Bogdan Stelea

The post Bogdan Stelea, fermecat de Ianis Hagi. „Pune mingea unde vrea el” | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.