Care campionat se va relua primul: Bundesliga și Premier League, favorite! Aici ai cele mai noi informații și toate cotele!

Bundesliga tocmai a anunțat ca nu va reveni cu restul sezonului pana pe data de 30 aprilie cel putin, chiar dacă mai multe echipe sunt pregătite să reia, în zilele următoare, antrenamentele. Nu există certitudini nici în ceea ce privește restul campionatelor de top ale Europei. 

Forțată și de contractele semnate, Premier League speră să poată programa prima etapă de după aceasta pauză, la începutul lunii mai. Noi propuneri în această direcție se vor face vineri, 3 aprilie, după o video conferințe la care vor participa conducătorii tuturor celor 20 de cluburi care evoluează în Premier League.

În ceea ce privește Serie A și La Liga, situația este mult mai complicată. Dacă în Italia se discută inclusiv de anularea etapelor nedisputate și desemnarea lui Juventus drept câștigătoare a sezonului, în Spania campionatul a fost amânat pe o perioadă nedeterminată. Se dorește încheierea stagiunii până pe data de 30 iunie, dar nici această dată nu este bătută în cuie. Mai mult, conform presei iberice prima liga spaniola nu va reveni mai devreme de luna iulie.

Ce spun bookmakerii

Casele de pariuri ne oferă posibilitatea de investi pe prima mare campionat din Europa care se va relua. În ciuda anunțului de suspendare pana pe 30 aprilie, Bundesliga este mare favorită să redeschidă stagiunea 2019/20 înaintea celorlalte competiții interne din top 4. Bundesliga e cotata cu 1.35, iar Premier League, următoarea în ierarhie, are cota 3.00. În schimb, La Liga si Serie A au fiecare cota 12.00 sa se reia înaintea campionatului german.

Care campionat se va relua primul?

Bundesliga – 1.35
Premier League – 3.00
Serie A – 12.00
La Liga – 12.00

 

The post Care campionat se va relua primul: Bundesliga și Premier League, favorite! Aici ai cele mai noi informații și toate cotele! appeared first on Prosport.