Dezastru pe toate liniile în România: „Mai toate cluburile sunt în faliment!” Criză istorică anunțată de Dragomir + De ce crede că Mirel Rădoi va fi sacrificat

Pandemia de coronavirus a dus la suspendarea oricărei competiții sportive din România. Cele mai multe cluburi din Liga 1 au trecut la măsuri severe și au întrerupt sau redus contractele. Pentru Dumitru Dragomir nu sunt semne bune. Fostul președinte de la LPF anunță falimentul pe linie în fotbalul românesc.

Dumitru Dragomir nu vede cu ochi buni suspendarea sezonului din cauza pericolului reprezentat de coronavirus. „Oracolul” crede că toate echipele din fotbalul românesc vor fi afectate.

Dragomir spune că falimentul s-a instalat deja în fotbalul românesc

„Mai toate cluburile sunt în faliment, doar că nu-l declară. Sunt într-o criză financiară mai mare decât coronvarisul. Mă refer la toate cluburile de Liga C, B, A”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

„Mitică de la Ligă”, așa cum era numit în timpul șefiei peste fotbalul românesc, spune că cea mai bună soluție pentru încheierea sezonului este varianta aleasă de belgieni: să se termine prin decizie din oficiu!

„Convingerea mea e că nu se mai poate juca anul acesta, şi aşa ar fi ideal, să se termine acum, să plece fotbaliştii, să aibă timp să se pregătească pentru noul campionat. Dacă trece pandemia într-o săptămână, două, poate să se reia”, a mai declarat Dragomir.

Mirel Rădoi a fost instalat la cârma naționalei în locul lui Cosmin Contra, dar deocamdată este nevoit să își amâne debutul.

Barajul României cu Islanda, programat inițial pe 26 martie, a fost reprogramat la începutul lui iunie, pentru caa, apoi, UEFA să revină și să anunțe meciurile pentru luna septembrie.

Mirel Rădoi va câștiga astfel timp pentru o mai bună cunoaștere a jucătorilor, cu atât mai mult cu cât internaționalii noștri nu traversau cea mai bună situație la cluburile lor.

Dragomir crede că nu trebuie să ne facem planuri: calificarea este compromisă, spune Mitică Dragomir! Mai mult, fostul șef al LPF este convins că Mirel Rădoi va fi sacrificat

„Bine au făcut că l-au amânat (n.r. – EURO), pentru că în Europa vârful pandemiei acum este. Calificarea noastră este compromisă, degeaba ne facem planuri, o să-l sacrificăm şi pe Rădoi, care n-are nicio vină. Rădoi ar trebui să-şi facă un contract beton pe cel puţin doi, trei ani să nu-l deranjeze nimeni.

Cu rezultate bune sau mai puţin bune, altfel se împrăştie majoritatea jucătorilor. Majoritatea nu joacă în străinătate, cei din ţară joacă într-un campionat destul de slab, atunci Rădoi nu are nicio vină”, a mai spus Dragomir.

The post Dezastru pe toate liniile în România: „Mai toate cluburile sunt în faliment!” Criză istorică anunțată de Dragomir + De ce crede că Mirel Rădoi va fi sacrificat appeared first on Prosport.