Gigi Becali va fi încântat! Ce carte citește Răzvan Oaidă atunci când nu este ocupat cu antrenamentele + „Serialul” lansat de către impresarul său

În aceste zile tulburi, în care dăinuie pandemia de coronavirus, fotbaliștii se văd nevoiți să se antreneze acasă pentru a fi în formă la reluarea campionatului. Însă, Răzvan Oaidă (22 de ani) nu își antrenează doar fizicul, ci și mintea.

Mijlocașul FCSB-ului a postat mai multe fotografii, pe rețelele sociale, în care le arată fanilor săi cum se pregătește fizic, dar și cum își menține mintea limpede. După cum se vede într-una dintre pozele postate de către acesta, jucătorul citește Bestseller-ul „Conversaţii cu Dumnezeu” – Volumul 1, scris de către Neal Donald Walsch.

Tânărul fotbalist, originar din Petroșani, mai iese din când în când să se antreneze și în aer liber sau să plimbe câinele. Acesta s-a fotografiat alături de o minge de fotbal, semn că îi lipsesc antrenamentele cu echipa. Totodată, Răzvan Oaidă vrea să arate și că duce un stil de viață sănătos, așa că a postat o poză cu două boluri mari cu fructe.

Impresarul său, Cătălin Sărmășan, este tare mândru atât de el, cât și de ceilalți jucători pe care îi reprezintă. Acesta postează zilnic pe rețelele sociale poze – sau episoade, așa cum le numește el -, cu fotbaliștii lui, dorind să arate cum își petrec aceștia timpul în izolare. Toți fac antrenamente în casă, citesc, joacă FIFA și mănâncă sănătos. Deși toți sunt tineri, aceștia vor să dea un exemplu pentru ceilalți colegi de breaslă.

Nicu Carnat, 21 de ani, Sepsi

Claudiu Micovschi, 20 de ani, Avellino

Cătălin Cîrjan, 17 ani, Arsenal U18

Zoran Mitrov, Raul Steau și Andrei Mărginean, toți 18 ani, Sassuolo 

Vlad Dragomir, 20 de ani, Perugia

Ricardo Farcaș, 19 ani, SPAL U19

Gigi Becali, se implică în lupta contra coronavirusului

Gigi Becali se implică puternic în lupta pentru combaterea coronavirusului. A aflat de situația spitalului din Rădăuți și a anunțat că va cumpăra dezinfectant și materiale medicale.

Patronul FCSB a decis să plătească o sumă importantă și să cumpere materiale pentru spitalul din Rădăuți. Omul de afaceri din Pipera va achita facturile pentru 50.000 de măști chirurgicale, 100.000 de măști de examinare, 1.500 de măști de protecție. Gigi Becali a plătit suma necesară și achiziționării a mii de litri de dezinfectant.

Tot la spitalul din Rădăuți vor ajunge 250 de combinezoane de protecție pentru risc biologic, 250 de perechi de ochelari cu vizetă, 2500 de combinezoane de protecție de unică utilizare, 50 000 de halate de unică folosință, 50 000 de bonete, 50 000 de botoșei și 100 de perechi de cizme de cauciuc.

Gigi Becali a ajutat și Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”, din București.

„Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coranovirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat Gigi Becali pentru Cancan.ro.

The post Gigi Becali va fi încântat! Ce carte citește Răzvan Oaidă atunci când nu este ocupat cu antrenamentele + „Serialul” lansat de către impresarul său appeared first on Prosport.