Marcel Răducanu îl face praf pe Dan Petrescu. „L-a dărâmat complet pe copilul ăla, nu-și mai revine!”

Dan Petrescu este antrenorul momentului în Liga 1. Cu el pe bancă, CFR Cluj conduce în clasamentul din Liga 1 și a luptat de la egal la egal cu Sevilla, în „dubla” din Europa League.

Și totuși are și contestatari, iar decizia de a-l scoate din teren pe Alin Fica după doar 40 de secunde i-a adus un val de critici. Răzvan Burleanu, Marius Șumudică și Mihai Stoica i-au reproșat această decizie. Și Marcel Răducanu a fost foarte surprins de această decizie și s-a înscris pe lista contestatarilor.

„Ce am citit atunci la chestia aia cu Dan, când l-a băgat pe băiatul ăla și l-a scos după câteva secunde, nu știu dacă a fost ok. Nu știu ce nivel are copilul ăla, dacă poate face față în Liga 1, dar eu zic că ar trebui să le dea mai multe șanse copiilor să joace. Nu poți să-l scoți afară după 30 de secunde. L-a dărâmat complet pe copilul ăla, nu-și mai revine!”, a spus fostul internațional la Digi Sport.

Exemplu din Germania pentru Dan Petrescu

Marcel Răducanu are o școală de fotbal în Dortmund și știe cum să lucreze cu tinerele talente. A oferit și exemplul Germaniei. Nemții au redus la 16 ani vârsta la care un jucător poate debuta în Bundesliga. Au făcut aceste demersuri pentru Youssoufa Moukoko, un fotbalist de 15 ani care a fost convocat deja la naționala U19 a Germaniei.

Atacantul născut în Camerun are statistici extraordinare. În 28 de meciuri disputate în acest sezon, Moukoko a înscris 38 de goluri pentru echipa U19 a grupării din Dortmund.

„Gândiți-vă că acest copil joacă de la 12 ani la cel mai înalt nivel. L-a luat de la St. Pauli și de atunci joacă doar la cel mai înalt nivel. De mic a jucat la nivel mare de tot. El nu a început să joace la ăia slabi, a jucat doar cu jucători valoroși.

A crescut în valoare, dar și mental. Sigur l-a văzut Lucien Favre la antrenament (n.r. antrenor Borussia Dortmund), știe și să-i vorbească. Nimeni nu știe dacă are 15 ani, dar nici eu nu cred că Borussia Dortmund și-ar permite să facă o chestie d-asta. Probabil l-au verificat și are 15 ani, cine știe?! E născut în Camerun, în 2004, dar a venit cu părinții aici”, a mai spus Răducanu.

The post Marcel Răducanu îl face praf pe Dan Petrescu. „L-a dărâmat complet pe copilul ăla, nu-și mai revine!” appeared first on Prosport.