Rețetă rapidă pentru cremă de zahăr ars cu portocală

Crema de zahăr ars cu portocală este un desert ce nu necesită multe ingrediente, dar care include și apă de flori de portocal, ce poate fi găsită în majoritatea supermarketurilor.

Ingrediente pentru crema de zahăr ars cu portocală

• 400 g de zahăr

• 8 ouă

• coajă de lămâie

• 1 litru de lapte

• apă de flori de portocal

Cum se prepară crema de zahăr ars cu portocală

„Topim 200 de grame de zahăr. Atenție să nu lăsați să se lipească de tigaie. Într-un bol adăugăm ouăle, 200 de grame de zahăr și coaja de lămâie. Apoi apă de flori de portocal și 1 litru de lapte. Adăugăm compoziția peste zahărul ars.

Apoi băgăm la cuptor, pe o tavă în care am turnat două pahare cu apă. Lăsăm o oră și un sfert la 180 de grade. Faceți însă și testul scobitorii să vă asigurați că este bine. Rezultatul e delicios. O să cucerească toată familia!”, a scris Ela Crăciun pe pagina ei de Facebook, unde a postat și filmarea realizării acestui desert.