Un jucător de top din Europa revine la Real Madrid! Spaniolii anunță că a fost dorit de Chelsea și Juventus

Real Madrid este pe punctul să-l readucă pe Achraf Hakimi! Marocanul a impresionat în Germania, la Borussia Dortmund, dar nu va continua în Bundesliga.

După doi ani de împrumut la Dortmund, Hakimi se întoarce, astfel, pe Santiago Bernabeu, la finalul acestui sezon. Dorit de Chelsea, dar și de campioana Italiei, Juventus, fotbalistul de 21 de ani va semna cu Real până în 2023.

Om de bază la Borussia, Hakimi se teme că ar putea să nu fie titular la Real, în lupta cu Dani Carvajal și Alvaro Odriozola. Zidane îi dă însă vești bune și este gata să se despartă definitiv de Odriozola, atunci când fotbalistul își va încheia împrumutul la Bayern Munchen.

Hakimi: „Mă simt acasă la Real Madrid!”

„Real Madrid este clubul pe care eu îl numesc ‘acasă’. M-am simțit foarte bine acolo și am jucat multe meciuri pentru Real. Dacă cei de la Madrid mă vor înapoi, voi merge acolo. Dacă nu, va trebui să scriu un nou capitol în cariera mea, la un alt club mare”, au fost cuvintele lui Hakimi, într-un interviu acordat pentru AS.

Un fundaș extrem de ofensiv, care poate juca și la mijloc, Hakimi a bifat 25 de meciuri în acest sezon de Bundesliga: a marcat 3 goluri și a oferit nu mai puțin de 10 assist-uri.

60 de milioane de euro este cota lui Hakimi, conform transfermarkt.com

The post Un jucător de top din Europa revine la Real Madrid! Spaniolii anunță că a fost dorit de Chelsea și Juventus appeared first on Prosport.