Vedetă din „La Casa de Papel”, fan Steaua: „Mergeam la meciuri în Ghencea”. Vorbește excelentă în limba română | VIDEO

Helsinki, personaj din serialul de succes „La Casa de Papel” a acordat un interviu în limba română în care a povestit despre perioada petrecută în țara noastră, dar și despre afinitatea pentru trupa roș-albastră.

„Mergeam s-o văd pe Steaua. (…) Eu am stat în Bucureşti, din 1995 până în 1998, în Ghencea. Mergeam s-o văd pe Steaua. (…) Vin din Balcani, îmi plac foarte mult Carpaţii. Ştiu foarte multe despre România. Am fost şi la un meci al lui PSG, contra Steaua Roşiei Belgrad, anul trecut în Paris”, a spus actorul Darko Peric, 43 de ani. Cel care-i dă viață lui Helsinki în serial s-a născut în fosta Iugoslavie, dar a studiat la Facultatea de Medicină din Bucureşti, petrecând câţiva ani în România, în Capitală și Timișoara.

Altfel, actriţa de origine spaniolă Itzar Ituno, în vârstă de 45 de ani, cunoscută pentru rolul inspectoarei Raquel Murillo, din același serial, a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea a confirmat vestea prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Instagram. Itzar Ituno a spus că starea ei este în general bună şi că simptomele sunt uşoare.

 

The post Vedetă din „La Casa de Papel”, fan Steaua: „Mergeam la meciuri în Ghencea”. Vorbește excelentă în limba română | VIDEO appeared first on Prosport.